Самолеплива транслуцентна фолија ORACAL 8500

температура
-40°C +90°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5-7г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
010
025
021
013
020
207
329
323
016
330
032
031
030
017
008
034
403
040
012
085
413
041
527
053
052
006
528
005
542
065
049
051
007
541
066
054
009
063
062
614
068
087
060
618
091
090
090
805
011
081
088
072
074
076
070

Карактеристики

Опис
  • Транслуцентна самолеплива фолија со 54 бои
  • Употреба: изработка на висококвалитетни светлечки реклами и тонирање на внатрешно осветлени знаци од плексиглас, стакла и банер материјали
Спецификациjа
  • Површина: сатен
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
    (белата фолија е со светло сина подлошка за по-голем контраст на натписите)
  • Минимална температура на апликациjа: > 8°C
Самозалепващо транслуцентно фолио за режещ плотер

Транслуцентна PVC фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ