ЛАЗЕРИ


Лазери

Производител: JQ Laser

 • Лазер с камера за текстил JQ1810

  Ласер JQ1810 Vision

  Ласер со камера за кроење на детали со произволни димензии ...

 • Комбиниран лазер за метали и пластмаси

  Ласер JQ1325

  Комбиниран ласер за плексиглас и метал

 • Лазерен гравир JQ6040

  Ласер JQ6040

  Ласер за сечење и гравирање на керамика, стакло, текстил, акрил ...

 • Лазер за рязане и гравиране JQ1390

  Ласер JQ1390

  Универзален ласер за сечење и гравирање

 • Ласер JQ9060

  Универзален ласер за сечење и гравирање на неметали

Опции

Производител: JQ Laser