ХАРТИЯ ЗА СОЛВЕНТЕН ПЕЧАТ


Хартия за цифров печат

Приложение: постери, POP дисплеи и др.

 
печат
грамаж
Хартија за дигитален печат со син грб SkyBlue
печатSOLV ECO-SOLV
грамаж120 г/м2
Транслуцентна хартија за дигитален печат SkyLight
печатSOLV ECO-SOLV
грамаж150 г/м2
Тапети за дигитален печат Decojet
печатECO-SOLV
грамаж150 - 200 г/м2