Самолеплива фолија за ѕидови ORACAL 638

температура
-40°C +80°C
дебелина
80 µm
лепило
removable
Трајност
2г.
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
000
010
025
021
022
020
019
047
030
032
031
035
034
036
042
043
040
425
426
429
045
041
056
053
098
052
049
051
057
086
050
495
055
066
695
054
063
062
064
061
060
493
091
090
090
751
752
837
082
092
081
083
800
072
074
071
073
070

Карактеристики

Опис
Самолеплива фолија за интерни декорации, натписи и ознаки врз ѕидови. 57 бои со мат површина. За трансфер и прецизна монтажа на натписите се препорачува трансферна лента LT95
Површина
мат
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна 137 г/м2
белата фолија е со светло сина подлошка, за поголем контраст на натписите
Лепило
лесно отстранувачко
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-40°C до +80°C

бяло, черно, прозрачно - 5,50лв/м2

металици - 7,00лв/м2

всички останали - 6,50лв/м2

Самозалепващо фолио за интериорни надписи и декорации на стени

Мека PVC катер фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ