София - Дружба

ул."Мюнхен" №6Б
02/9799625; 9732830;
4231545
0885/078495; 0888/451043
Понеделник - Петък
8:30 - 17:30 ч.

 

За да бидете услужени во најкус можен рок, ве молиме обратете се во најблиската канцеларија до Вас.
Деталите за контакт ќе ги видите, кога ке кликнете врз избраниот маркер.