ТАРПАУЛИН-ТИР ВИНИЛ


Тарпаулин

Тарпаулин-ТИР винил

За камиони, яхти и други превозни средства.

 
грамаж
Тарпаулин POLYMAR 8210
грамаж650г/м2
Тарпаулин POLYMAR 8205
грамаж680г/м2
Тарпаулин POLYMAR 8208
грамаж700г/м2
Тарпаулин TARP-650
грамаж650г/м2
Тарпаулин TARP-680
грамаж680г/м2
Тарпаулин TARP-900
грамаж900г/м2
Тарпаулин (ТИР винил) Banex
грамаж650г/м2

Светлоотразителни ленти за маркировка

Светлоотразителни ленти

Маркировка на камиони, завеси на тирове и др.

 
трайност
лепило
Рефлектирачка лента Reflexite VC104+ Curtain Grade
трайност
лепилоперманентно проѕирно
Рефлектирачка сегментна лента Reflexite VC104+
трайност
лепилоперманентно проѕирно
Рефлектирачка лента VC104+ со лого на клиентот
трайност
лепилоперманентно проѕирно