Самолеплива фолија за автомобили ORACAL 751C - бело и црно

температура
-50°C +120°C
дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
010
070

Карактеристики

Опис
Самолеплива катер фолија во две бои - бела и црна (мат/сјај) за натписи, декорации, маркери и транспортни реклами. Предвидена е за лепење врз нерамни површини и благи 2D кривини. За трансфер на натписите и прецизна монтажа препорачано е да се киристат трансферни ленти
Површина
сјај / мат
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
белата фолија е со светло сина подлошка за поголем контраст на натписите
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

Каст PVC катер фолија (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ