Шаблонска фолија Oramask 811

дебелина
80 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
6 N/25 mm

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Шаблонска самолеплива фолија
  • Употреба: за бојадисување и прскање со спреј за натписи при промоции, врз превозни средства, знаци и др.
  • Особено погодна за големи и рамни површини
Спецификациjа
  • Подлошка: светлосина хартија, силиконизирана од едната страна137 г/м2 за подобар контраст на натписите
  • Минимална температура на апликација: +10°C
Документација
Шаблонно фолио самозалепващо Oramask 811

Шаблонска фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ