Шаблонска фолија Oramask 813

дебелина
80 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
6 N/25 mm

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Шаблонска самолеплива фолија
  • Употреба: за бојадисување и прскање со спреј врз рамни површини
  • Проѕирноста на фолијата ја остава покриената површина видлива, погодна за натписи во повеке бои
Спецификациjа
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликација: +10°C
Документација
Самозалепващо шаблонно фолио Oramask 813

Шаблонска фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ