Самолеплива банер фолија ORACAL 451

температура
-20°C +65°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
010
025
021
020
047
031
030
032
035
041
052
049
086
057
051
050
054
062
064
061
060
091
090
090
088
072
071
073
070

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива фолија со 28 сатенски бои
  • Употреба: краткорочни и среднорочни натписи при декорации врз церада и други видови на флексибилни материјали
  • Се препорачува водена апликација. За трансфер и прецизна монтажа предвидено е да се користат трансферни ленти
Спецификациjа
  • Површина: сатен
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
    (белата фолија е со светло сина подлошка за по-голем контраст на натписите)
  • Минимална температура на апликациjа: > +8°C
Самозалепващо банерно фолио за режещ плотер

Флексибилна PVC катер фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ