Самолеплива фолија за автомобили ORACAL 751C - боја

температура
-50°C +120°C
дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
5-8г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
010G
010M
025
021
022
216
209
203
208
211
020
019
219
333
033
335
047
324
325
028
027
326
030
032
348
031
361
306
048
026
034
035
332
042
043
403
040
415
045
044
041
077
056
599
053
549
517
555
594
507
052
595
509
057
051
508
150
067
049
065
510
537
518
050
532
588
591
058
592
593
536
608
590
055
066
054
063
062
064
604
061
068
619
661
060
607
617
078
813
090
090
018
023
804
818
811
L-930
L-930
081
083
801
079
803
080
828
340
109
072
074
724
721
071
076
713
073
720
093
093
932
932
070G
070M

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива каст PVC фолија за катирање
  • Предвидена е за апликација врз нерамни површини и благи 2D кривини
  • Употреба: натписи, маркери, декорации и реклама врз превозни средства
  • За трансфер и монтажа на натписите се препорачува употреба на трансферни ленти
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликациjа: > +8°C
Oracal 751 colors

Каст PVC катер фолија (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ