Самолеплива транспарентна фолија ORACAL 8300

температура
-40°C +80°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
025
021
216
020
033
047
031
032
030
034
040
089
085
041
077
056
096
053
052
057
049
051
097
054
063
619
068
061
060
079
074
073

Карактеристики

Опис
  • Oracal 8300 - самолеплива транспарентна PVC фолија со UV стабилизатори
  • Апликација: дизајн на внатрешно осветлени знаци, графика врз витражи, тонирање на проѕирни површини како стакло, плексиглас (PMMA), PET и др.
  • 32 сјајни бои за многубројни дизајнерски решенија
  • Фолијата е погодна, како за сува така и за водена апликација
  • За трансфер и монтажа на катираните натписи се користи трансферна лента
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Температурна отпорност: > 8°C
ПВЦ фолио за тониране на прозрачни повърхности

Проѕирна и мека PVC фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ