Самолеплива фолија за автомобили ORACAL 751C - металици

температура
-50°C +120°C
дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
090
090
L-930
L-930
093
093
932
932

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива каст фолија за катер со 4 металик бои
  • Може да се аплицира врз нерамни површини и благи 2D кривини
  • Употреба: за високо квалитетни, маркери и декорации, oсобено погодна за реклами врз превозни средства
  • За трансфер и монтажа на натписите се препорачува користење на трансферни ленти
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликациjа: > +8°C
Oracal 641 metallic colors

Каст PVC катер фолија (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ