Фолија за катирање ORACAL 641 - cjaj

температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3-4 г.

димензии

Ширини (мм)
500, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
010
000
025
021
022
020
019
047
032
030
031
312
036
034
035
042
043
040
404
045
041
056
053
098
052
084
067
065
051
057
049
086
050
562
518
055
066
054
063
062
064
068
613
061
060
091
090
090
023
082
092
081
083
800
072
074
076
071
073
070

Карактеристики

Опис
  • Универзална самолеплива катер фолија за краткорочни и среднорочни надворешни употреби
  • Служи за катирање букви, декорации, маркери, натписи и др.
  • 59 бои даваат неограничени можности за дизајн
  • За трансфер и монтажа на натписите е препорачано да се користат трансфер ленти
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
Oracal 751 colors

PVC катер фолија за општа употреба (75 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ