МАГНИТНО ФОЛИО


Магнитно фолио

Табла за менюта, валутни курсове, магнитни сувенири и др.

 
приложение
Магнетна фолија за печатење MAGNIS
приложениевъншно
Магнетна фолија MAGNIS
приложениевъншно
Магнетна хартија MagneCote iSeries
приложение