Самолеплива транслуцентна фолија ORACAL 8800

температура
-45°C +80°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5-10г.

димензии

Ширини (мм)
1260
Должини (мм)
50
боја
010
025
021
020
019
219
016
330
030
031
337
348
017
034
351
380
181
040
422
413
044
420
421
547
507
052
594
049
183
509
182
591
536
066
652
682
009
063
659
614
087
060
658
832
091
927
831
090
090
740
748
805
083
079
080
088
074
070

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива транслуцентна PVC фолија
  • 57 сатенски бои
  • Апликација: високо квалитетен дизајн на светлечки реклами, внатрешно осветлени знаци и др.
  • За трансферирање и прецизна монтажа на катираните натписи се препорачува употреба на трансфер ленти
Спецификација
  • Подлошка: силиконизиран полиестерен филм - 100 микрони
  • Сила на лепење:
    • 18 N/25 mm на стакло
    • 16 N/25 mm на акрилно стакло (PMMA)
Oracal 8800 транслуцентно пвц фолио

Транслуцентна каст PVC фолија (50 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ