ПРИНТЕРИ

Широкоформатни латексови принтери

Производител: RICOH

DTG (Direct To Garment) принтери

Производител: RICOH

Широкоформатни солвентни принтери

Производител: NIPRINT

UV flatbed принтери

Производители: RICOH, InkTec