За нас

"Микро АСУ" ООД. е основана во 1993 год. и од мала фирма за производство на самолепливи етикети и натписи, прерасна во компанија која е водечки дистрибутер во индустријата за надворешно рекламирање.

Денес продажната инфраструктура на Микро АСУ вклучува магацини и продавници во шест од најголемите градови на Бугарија, Софија, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.
Во 2006год. е формирана фирмата Микро АСУ ДОО, Скопје, која од својот магацин ги нуди сите материјали и машини во Република Македонија, коишто ги нуди и матичната фирма од Бугарија.
Од 2008год. фирмата Микро АСУ ООД, е присутна , комерцијално работи и ги нуди сите материјали и машини во Република Србија.

За нас

 

Микро АСУ во моментов имаат над 60 добавувачи од Европа и Азија и нуди потрошен материјал и
комерцијално графичка опрема и машини.
Ние сме претставници на голем број на водечки производители, како што се:
  • Orafol Gmbh - Германија
  • LG Hausys - Кореја
  • Siser SPA - Италија
  • 3A Composites - Швајцарија
  • IPB - Белгија
  • Palram - Европа
  • Ricoh - Јапонија
  • Mecanumeric - Франција

За прашања, мислења или дополнителни информации,
може
да не контактирате