Самолеплива флуоресцентна фолија ORACAL 6510

трайност
1г.
температура
-40°C +105°C
дебелина
110 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
029
038
039
037
046
069

Карактеристики

Опис
Самолеплива флуоресцентна катер фолија за реклами и информациона графика со зголемена дневна видловост. За трансфер и прецизна монтажа на катираните натписи се препорачува да се користат трансферни ленти
Површина
сјај
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Температурна отпорност
од -40°C до +105°C
Флуоресцентно плотерно фолио Флуоресцентна каст PVC фолија (110 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ