Фолија за катирање ORACAL 641 - бело и проѕирно

температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
4г.

димензии

Ширини (мм)
500, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
000
010

Карактеристики

Опис
Универзална самолеплива фолија за катирање букви, декорации, стикери и др. Предвидена е за краткорочни и среднорочни надворешни реклами. За трансфер на натписите и прецизна монтажа, се препорачува да се користат трансфер ленти
Површина
сјај / мат
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
белата фолија е со светло сина боја на подлошката за поголем контраст на натписите
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
од -40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

PVC катер фолија за општа употреба (75 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ