Фолија за катирање ORACAL 641 - мат

температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3-4 г.

димензии

Ширини (мм)
500, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
010
000
025
021
022
020
019
047
032
030
031
312
036
034
035
042
043
040
404
045
041
056
053
098
052
084
067
065
051
057
049
086
050
562
518
055
066
054
063
062
064
613
061
068
060
091
090
023
082
092
081
083
800
072
074
076
071
073
070

Карактеристики

Опис
  • Универзална самолеплива фолија за катер со 59 бои за катирање букви, декорации, стикери и др.
  • Предвидена е за краткорочни и среднорочни надворешни реклами
  • За трансфер на натписите и прецизна монтажа, се препорачува да се користат транспортни ленти
Спецификациjа
  • Површина: мат
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
  • Минимална температура на апликациjа: > +10°C
Oracal 751 colors

PVC катер фолија за општа употреба (75 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ