Текстилна рефлектирачка фолија D4101K

дебелина
280 µm
време за трансфер
6 - 8 сек.
натиск
3bar
температура на трансфер
135° - 150°С

Карактеристики

Димензии
0.50см/50м
Опис
  • Текстилна рефлектирачка фолија за катер и ласер
  • Употреба: термотрансфер врз текстил - работни одела, униформи, чанти, спортски екипи и др.
  • Ја зголемува видливоста и безопасноста
Спецификации
  • Температура на трансфер: 135° - 150°С
  • Време за трансфер: 6 - 8 секунди
  • Притисок: 3bar
  • Отстранување на подлошката: ладно
  • Перење: до 60°С
Документација
Reflective Heat Transfer Vinyl Рефлектирачки флекс (280 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ