Текстилнa фолиja за катер P.S. Metallic

дебелина
100 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
160°С

боја
M0020
M0020
M0034
M0034

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • P.S. Metallic - текстилна флекс фолија со металик ефект за катер
 • Употреба: катирање на надписи и штампи за дизајн и декорација на облека
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: PVC со леплива полиестерна подлошка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса,15 декунди при 160°С
 • Почекаје 3-5 мин и отстранете ја подлошката
 • Препорачано е перење на рака
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот не е погоден за центрофугирање
  • да не се употребува белило или други агресивни препрарати
Siser P.S. Metallic HTV

Плотерена текстилна фолија (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ