Текстилна фолија за катер Stripflock

дебелина
650 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
155°С

боја
S0001
S0001
S0003
S0003
S0004
S0004
S0007
S0007
S0028
S0028
S0006
S0006
S0057
S0057
S0015
S0015
S0008
S0008
S0051
S0051
S0013
S0013
S0056
S0056
S0014
S0014
S0009
S0009
S0012
S0012
S0055
S0055
S0018
S0018
S0019
S0019

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м

Характеристики

Описание

 

 • Stripflock - текстилна флок фолија за катер
 • Употреба: натписи, штампи, амблеми и декорации врз спортски, модни и други видови облека
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: PVC со проѕирна полиестерна подлошка

Карактеристики

Спецификации
 • Температура на трансфер: 160°С
 • Време на трансфер: 15 секунди
 • Притисок: среден 3~4 bar
 • Отстранување на подлошката: ладно
 • Перење: до 60°С
  • не се препорачува хемиско чистење и центрофугирање
Документација
Siser Stripflock HTV Катер флок фолија (650 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ