Текстилна фолија за катер P.S. Lumen

дебелина
100 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
150°С

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • P.S. Lumen - фотолуминисцентна флекс фолија за текстил
 • Употреба: врз костуми, тениски маици, аксесоари и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан со леплива полиестерна подлошка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса за 15 секунди при 150°С
 • Отстранување на подлошката: топло/ладно
 •  
 • Перење: до 40°С
  • да не се користи белило или други агресивни препрати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Siser P.S. Lumen - Glow in the dark HTV

Катер флекс фолија (90 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ