Текстилна фолија за катер Glitter

дебелина
350 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
160°С

боја
G0001
G0001
G0007
G0007
G0008
G0008
G0013
G0013
G0069
G0069
G0055
G0055
G0009
G0009
G0020
G0020
G0082
G0082
G0061
G0061
G0021
G0021
G0019
G0019
G0022
G0022
G0024
G0024

Карактеристики

Димензии
0.50м/10м
Опис

 

 • Videoflex Moda Glitter 2 - текстилна глитер флекс фолија за катирање
 • Употреба: дизајн и персонализација на облека - натписи, амблеми и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз материјалот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15 секунди на 150°С
 • Притисок: среден 3~4 бара
 • Отстранување на подлошката: топло/ладно
 • Перење: до 40°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот не е погоден за центрофугирање
Документација
Текстилно фолио Moda Glitter 2

Флекс фолија за текстил (380 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ