Текстилнa фолиja за катер Hi-5

дебелина
90 µm
време за трансфер
5 сек.
натиск
4~5bar
температура на трансфер
120°С - 150°С

боја
H50001
H50001
H50003
H50003
H50028
H50028
H50007
H50007
H50006
H50006
H50013
H50013
H50009
H50009
H50019
H50019

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • Hi-5 - еластична, деликатна и мека текстилна флекс фолија за катирање
 • Употреба: дизајн на облека и додатоки - натписи, амблеми и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер, еластан и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
Инструкции за апликација
 • Огледано катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса:
  • Време за трансфер: 5 секунди
  • 120°С за текстил < 150 г/м2
  • 150°С за текстил > 150 г/м2
  • Отстранување на подлошката: топло/ладно
 • Перење: до 60°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Siser Hi-5 HTV

Флекс фолија за текстил (90 микрони)

споредувањепоръчай