Текстилна фолија за катер HandyFlex

дебелина
90 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
155°С

боја
HI0001
HI0003
HI0003
HI0004
HI0004
HI0007
HI0028
HI0028
HI0006
HI0006
HI0011
HI0011
HI0013
HI0013
HI0014
HI0014
HI0009
HI0009
HI0020
HI0020
HI0021
HI0021
HI0019
HI0019
HI0022
HI0022
HI0023
HI0023
HI0024
HI0024
HI0026
HI0026

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис
 • HandyFlex - текстилна фолија во боја за сечење на катер
 • Употреба: дизајн и персонализација на облека - штампи, натписи, амблеми и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Флекс материјал со леплива полиестерна подлошка
 • Лесна за обработка
Спецификација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 150°С
 • Отстранување на подлошката: топло
 • Перење: до 60°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Текстилно флекс фолио за плотер Катер флекс фолија (90 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ