Текстилна фолија за катер P.S. Stretch - EasyWeed Stretch

дебелина
90 µm
време за трансфер
20 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
160°С

боја
ST0001
ST0004
ST0005
ST0005
ST0007
ST0028
ST0028
ST0006
ST0059
ST0059
ST0096
ST0096
ST008
ST008
ST0011
ST0013
ST0014
ST0068
ST0068
ST0009
ST0020
ST0020
ST0092
ST0092
ST0021
ST0021
ST0019

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис
 • P.S. Stretch - EasyWeed Stretch - еластична текстилна флекс фолија за катер
 • Употреба: натписи и штампи врз растегливи ткаенини
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер, ликра и смеси од истите)
 • Материјал: тенок и мек полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
 • Добри карактеристики на растегнување
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса, 20 декунди при 160°С
 • Отстранете ја подлошката: топло
 • Перење: до 60°С
  • материјалот е погоден за центрофугирање
  • не се препорачува хемиско чистење
Документација
Siser PS Stretch HTV

Еластична текстилна фолија (90 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ