Текстилна фолија за катер Brick 600

дебелина
600 µm
време за трансфер
25 сек.
натиск
4bar
температура на трансфер
155°С

боја
BK6001
BK6001
BK6004
BK6004
BK6014
BK6014
BK6013
BK6013
BK6009
BK6009
BK6019
BK6019

Карактеристики

Димензија
0.50м/5м
Опис

 

 • Brick 600 - густ текстилен флекс со 3D ефект
 • Употртеба: декорација и персонализација на облека и аксесоари: тениски, суитшърти, чанти, капи и др.
 • Сечење на катер и термотрансфер врз необработен текстил: памук, полиестер, смеси памук/полиестер и спандекс
 • Материјал: полиуретан (PU) со полиестерна подлошка
 • Иако дебелината, фолијата се сече и аплицира лесно
Спецификации
 • Огледално рязане
 • Отстранете излишния материал с инструмент за белене на фолио
 • Поставете фолиото върху дрехата с полиестерната подложка нагоре
 • Трансферирайте с термопреса за 25 сек. при 155°С
 • Отстраняване на подложката:студено
 • Пране: до 40°С
  • да се пере не по-рано от 24 часа след термотрансфера
  • не е подходящ химическо чистене
  • да се пере обърнато наопаки на температура до 40°С
  • може да се суши в сушилня
  • да не се третира с белина и други агресивни препрарати
Документација
Siser Brick Heat Transfer Vinyl

Густ полиуретански материјал (600 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ