Термопреса TS ONE

Производител: Siser

Универзална рачна термотрансферна преса


Опис

  • Заменливи плочи (см): 38 х 50
  • Рачно регулирање на притисокот
  • Дигитален дисплеј, кој ја покажува температурата на горната плоча
  • Максимална температура: 220°C
  • Тежина: 40 кг
  • Примена: прецизен термотрансфер на слики и разни графики врз секаков вид на текстил

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ