Термопреса TS BASE

Производител: Siser

Универзална рачна термотрансферна преса


Опис

  • Димензии на плочите (см): 38 х 38
  • Максимална температура: 221°C
  • Тежина: 30кг
  • Примена: прецизен трансфер на слики и графики врз секакви видови на текстил

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ