Текстилна фолија за катер P.S. Film - EasyWeed

дебелина
90 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
150°С

боја
A0001
A0003
A0003
A0004
A0004
A0005
A0005
A0060
A0060
A0028
A0007
A0007
A0016
A0016
A0006
A0006
A0101
A0101
A0059
A0059
A0065
A0062
A0102
A0102
A0015
A0015
A0031
A0031
A0074
A0008
A0008
A0092
A0092
A0051
A0051
A0011
A0011
A0066
A0070
A0013
A0013
A0099
A0099
A0014
A0014
A0058
A0058
A0068
A0030
A0009
A0009
A0106
A0106
A0012
A0012
A0010
A0002
A0002
A0073
A0038
A0037
A0020
A0020
A0094
A0094
A0017
A0017
A0086
A0071
A0018
A0018
A0021
A0021
A0019
A0019
A0061
A0022
A0022
A0067
A0067
A0023
A0023
A0097
A0097
A0024
A0024
A0025
A0025
A0027
A0027
A0072
A0072
A0026
A0026

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • P.S. Film - EasyWeed - флекс фолија во боја за катирање
 • Употреба: дизајн и декорација на облека и аксесоари - надписи, амблеми врз тениски маици, чанти и др.
 • Погодно за повеќеслојни апликации, овозможувајќи множество комбинации од бои и ефекти
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од нив)
 • Материјал: мек и тенок полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
 • Широка гама од светли бои: 43 + 9 флуоресцентни
 • Леснa за обработка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подложка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса,15 декунди при 150°С
 • Отстранете ја подлошката топло или студено
 • Перење: до 80°С
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Siser P.S. Film EasyWeed

Мека флекс фолија за катер (90 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ