Текстилна фолија за катер P.S. Electric

дебелина
90 µm
време за трансфер
15 сек.
температура на пране
60º C
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
150°С

боја
E0004
E0004
E0007
E0007
E0006
E0006
E0015
E0015
E0031
E0031
E0050
E0050
E0029
E0029
E0033
E0033
E0049
E0049
E0048
E0048
E0047
E0047
E0032
E0032

Карактеристики

Димензии
0.50м/50м
Опис

 

 • P.S. Electric - EasyWeed Electric - текстилна флекс фолија за катер
 • Употреба: дизајн и декорација на облека и аксесоари - натписи, амблеми, капи, чанти и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
 • Јаки бои со специфичен ефект
 • Лесно за обработка
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 150°С
 • Отстранување на подлошката: топло/ладно
 • Перење: до 60°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Siser PS Electric HTV

Катер флекс фолија (90 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ