Рефлектирачка призматична фолија ORALITE 6710

печат
UV | Сито печат
дебелина
170 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност

боја
HC-010
HC-010
HC-020
HC-020
HC-030
HC-030
HC-035
HC-035
HC-050
HC-050
HC-060
HC-060
HC-080
HC-080

Карактеристики

Димензии
1.235м/50м

Карактерстики

Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Употреба: рефлектирачки предупредувачки и информациски знаци, патна сигнализација
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
  • Содржи идентификациски воден жиг

Карактеристики

Спецификација
  • Акрилна површина со UV стабилизатори
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1

Характеристики

Документация
Светлоотразително фолио за пътни знаци Oralite 6710 Рефлектирачка фолија (170 микрона) во 7 бои споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ