Рефлектирачка фолија ORALITE 5710 Engineer Grade Premium

печат
сито печат
дебелина
130 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност

боја
010
020
030
035
050
060
080

Карактеристики

Размери
1.235м/50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Употреба: патна сигнализациа, предупредувачки и информациони знаци
  • Добра отпорност на надворешни влијание
  • Содржи идентификационен воден знак
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно со покачена првична сила на лепење
  • Класа на рефлективност: RA1

Характеристики

Светлоотразително фолио с воден знак за пътни знаци

Рефлектирачка фолија (130 микрони) во 7 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ