Рефлектирачка фолија ORALITE 5800 High Intensity Grade

печат
сито печат
дебелина
210 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
10г.

боја
HC-010
HC-010
HC-020
HC-020
HC-030
HC-030
HC-035
HC-035
HC-050
HC-050
HC-060
HC-060
HC-080
HC-080

Карактеристики

Размери
1.22м/50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Структура на пчелна пита
  • Употреба: патна сигнализација и информациони знаци
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
  • Моделот 5810 содржи идентификационен воден печат
Спецификација
  • Подлошка: силиконизиран PP филм - 0.075мм
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA2

Характеристики

Високоинтензивно светлоотразително фолио

Рефлектирачка фолија (210 микрони) во 7 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ