Рефлектирачка фолија ORALITE 5500 Engineer Grade

печат
сито печат
дебелина
110 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност

боја
010
020
030
035
050
060
080
070

Карактеристики

Размери
Ширина: 1.22м; 1.235м
Должина: 50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Употреба: патна сигнализација, рефлектирачки табели и информациони знаци
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1

Характеристики

Документация
Светлоотразително фолио за пътна сигнализация

Рефлектирачка фолија (110 микрони) во 8 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ