Рефлектирачка фолија ORALITE 5860 High Intensity Construction Grade

печат
сито печат
дебелина
210 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

боја
HC-010
HC-010
HC-020
HC-020
HC-030
HC-030
HC-035
HC-035
HC-050
HC-050
HC-060
HC-060

Карактеристики

Размери
Ширина: 1.22м; 1.235м
Должина: 50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Структура на пчелна пита
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
  • Содржи идентификационен воден знак
  • Употреба: рефлектирачки знаци за времена патна сигнализација
Спецификација
  • Подлошка: силиконизиран полипропиленов филм - 0.075мм
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA2

Характеристики

Документация
Светлоотразително фолио за временна пътна сигнализация

Рефлектирачка фолија (210 микрони) во 6 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ