Рефлектирачка фолија ORALITE 5200 Economy Grade

дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
3г.

боја
010
020
030
035
050
060

Карактеристики

Димензии
1.235м/50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Употреба: комерцијална графика, натписи, ознаки и украси
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно

Характеристики

Документация
Orafol Oralite 5200

Рефлектирачка фолија (80 микрони) во 6 бои

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ