Рефлектирачка лента Oralite VC104+ Curtain Grade

лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

боја
HIP-015
HIP-015
HIP-006
HIP-006
HIP-012
HIP-012

Карактеристики

Размери
0.05м/50м
Опис
  • Рефлектирачка лента
  • Еднослојна призматична конструкција со полиакрилатно, перманентно лепило
  • Зголемена ноќна видливост
  • Добра отпорност на надворешни влијанија, корозија, хемикалии и др
  • Употреба: обележување на приколки, камиони и др.

Характеристики

Документация
Светлоотразителна лента

Рефлектирачка лента Reflexite VC104+ Curtain Grade

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ