Рефлектирачка фолија ORALITE 5600 Fleet Engineer Grade

печат
SOLV | LATEX | UV | Сито печат
дебелина
110-140 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
7г.

боја
010
020
213
030
364
035
084
050
060
091
070

Карактеристики

Размери
1.22м/50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Добра лепливост врз набори и нитни
  • Употреба: комерцијална графика, надписи, маркери, декорации
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солветно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1

Характеристики

Документация
Светлоотразително фолио за комерсиална графика

Рефлектирачка фолија (120 микрони) во 11 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ