Рефлектирачка фолија ORALITE 5431 Construction Grade

печат
сито печат
дебелина
90 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
4г.

боја
010-030
010-030
020-030
020-030
020-070
020-070

Карактеристики

Размери
0.246м/300м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Намена: рефлектирачки знаци за објекти во изградба
  • Содржи идентификациски воден знак
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: high-tack, солветно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1

Характеристики

Документация
Светлоотразително барикадно фолио

Рефлектирачка фолија (90 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ