Рефлектирачка сегментна лента Oralite VC104+

лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

боја
HIP-015
HIP-015
HIP-006
HIP-006
HIP-012
HIP-012

Карактеристики

Размери
0.05м/50м
Опис
  • Рефлектирачка сегментна лента
  • Еднослојна призматична конструкција со полиакрилатно, перманентно лепило
  • Зголемена ноќна видливост
  • Добра отпорност на надворешни услови, корозија, хемикалии
  • Размер на сегментите: 50мм/50,2мм
  • Употреба: маркирање на камионски церади и др.

Характеристики

Документация
Сегментирана светлоотразителна лента

Рефлектирачка лента Reflexite VC104+ Curtain Grade - Segmented

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ