Самолеплива фолија отпорна на нафтени деривати ORAJET 3959

печат
SOLV LATEX
температура
-50°C +100°C
дебелина
55 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво
приложение
външно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива PVC фолија отпорна на нафтени деривати за директен дигитален печат со солвентни, еко-солвентни и латекс мастила. Предвидено е за долгорочни реклами, најчесто на бензиски станици, врз цистерни и др. За да се запази трајноста и квалитетот на печатот, препорачано е да се ламинира со ламинат Oraguard 259
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
репозиционирачко, перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна отпорност
-50°C до +100°C
Самозалпеващо каст фолио устойчиво на петролни продукти

Премиум каст PVC фолија (55 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ