Ламинат Oraguard 259

дебелина
55 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Подлошка: бела силиконизирана хартија, 90 гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Каст PVC ламинат (55 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ