Самолеплива фолија за фасади LG LD3880

печат
SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
80 µm
лепило
полу-перманентно прозрачно
приложение
външно
Трајност
1г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис

Самолеплива PVC фолија за промоционални реклами врз ѕидови на супермаркети, магацини и т.н.

Алтернатива на графитите. Се печати со солвентни и еко-солвентни бои.

Површина

сјај

Подлошка
135 г/м2
Лепило
полу-перманентно, проѕирно
Минимална температура за апликација
> +10°C (оптимална 18-25 °C)
Температурна издржливост
-45°C до +82°C
LG фолио за стени

PVC фолија (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ