Самолеплива фолија за фасади ORAJET 3954

печат
SOLV LATEX UV
температура
-50°C +100°C
дебелина
55 µm
лепило
перманентно сиво
приложение
външно
Трајност
1г.

димензии

Ширини (мм)
760, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива PVC фолија за солвентен, еко-словентен, латекс и UV печат. Предвидена е за апликација на рамни и релјефни површини како бетон, тули, глетувани површини и др. За нејзина заштита се користи PVC каст ламинат Oraguard 290
Документација
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-50°C до +100°C
Самозалепващо фолио за декорация на тухлени стени

Каст PVC фолија (55 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ