Самолеплива фотолуминисцентна фолија ORAJET 3930

печат
SOLV UV LATEX
температура
-40°C +100°C
дебелина
150 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Висока класа на самолеплива фотолуминисцентна фолија за солвентен, еко-солвентен, латекс и UV печат. Предвидена е за предупредувачки знаци на излези за евакуација, опасни зони и др. За заштита на дигиталниот печат се препорачува ламинирање со Oraguard 293
Документација
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Температура на апликација
> +8°C
Температурна отпорност
-40°C  +100°C
Фотолуминисцентно фолио

Фотолуминисцентна PVC фолија (150 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ