Самолеплива оптички проѕирна фолија ORAJET 3352F

печат
SOLV LATEX UV
температура
-30°C +70°C
дебелина
70 µm
лепило
removable сиво/проѕирно
Трајност
1г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
000

Карактеристики

Опис
Оптички проѕирна, самолеплива полиестерна фолија за солвентен, еко-солвентен, латекс и UV печат. Предвиден е за интерни и краткорочни екстерни реклами на прозорци.
Површина
сјај
Подлошка
полиестерен филм, силиконизиран од едната страна, 36 микрони
Лепило
removable, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-30°C до + 70°C

Оптички проѕирна полиестерна фолија (70 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ